Maksutavat

Maksaminen tapahtuu käyntikerroittain ja käytössämme on KELA:n suorakorvaus, jolloin KELA-korvausta ei tarvitse hakea itse. Emme peri toimisto- tai palvelumaksuja. Kanta-maksu 5,- / käynti. Kanta-maksulla katetaan Kanta-palvelun (sähköinen reseptipalvelu ja potilastiedon arkisto) pakollisia viranomaismaksuja sekä Kantaan liittyvän potilastietojärjestelmän ja tietoturvan ylläpitoa.

  • PANKKIKORTIT JA TAVALLISIMMAT LUOTTOKORTIT
  • OMPPU-TILI
  • ePASSI (Hyvinvointi) Huom! ePassia ei voi käyttää esteettiseen hammashoitoon (esim. valkaisut), tuotteiden tai lahjakortin ostoon
  • YRITYSSOPIMUSASIAKKAAT: yleisimmät käytössä olevat maksukortit sekä lasku


Käteinen ei valitettavasti käy meillä enää maksuvälineenä 1.2.2020 lähtien.


Yrityssopimukset: Työterveyshammashoidon järjestäminen hammashoitosopimuksella on yritykselle helpointa. Näin voimme laskuttaa suoraan yritystä eikä työntekijän tarvitse itse huolehtia maksusta. Jos sopimusta ei ole, työntekijä maksaa hoitonsa itse ja toimittaa työnantajalleen kuitit. Olethan etukäteen ajoissa yhteydessä mikäli haluat tehdä kanssamme sopimuksen.

Lisätietoa Omppu-tilistä löydät täältä

Hinnasto

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen yksilö, jolla on omat vaivansa ja myös hoidontarve voi olla jokaisella hyvinkin yksilöllistä. Annettava hoito perustuu aina tutkimukseen ja siitä saatuihin diagnooseihin. Siksi ilman tutkimusta ja näkemättä potilasta on tarkan kustannusarvion antaminen etukäteen vaikeaa. 

Alla olevasta hinnastosta löydät kuitenkin esimerkkihintoja tavallisimmista hammashoidon toimenpiteistä. Tarkempi hinnasto löytyy vastaanotoltamme ja tutkimuksen jälkeen annamme mielellämme tarvittaessa myös yksilöllisen kustannusarvion.

Käytössämme on KELA:n suorakorvausjärjestelmä. Hinnat on siis KELA-osuuksilla vähennettyjä eli asiakkaan maksettavaksi jäävä osuus.