Hammaslääkäriasema Omppu Oy aloitti toimintansa v. 2009 Keravalla ensin pienenä yhden hoitohuoneen vastaanottona. Siirryimme nykyisiin isompiin tiloihin Paasikivenkatu 10:een v. 2016. Samalla saimme joukkoomme lisää osaavia käsiä ja meitä Omppulaisia onkin tällä hetkellä kaikkiaan 18. Olemme täysin kotimainen yritys emmekä kuulu mihinkään ketjuun, haluamme palvella asiakkaitamme nimenomaan yksilöllisesti, inhimillisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Henkilökuntamme on kokenutta ja ystävällistä, panostamme erityisesti laadukkaaseen, ammattitaitoiseen hoitoon sekä asiakkaiden viihtyisyyteen ja hellävaraiseen kohteluun. Kutsujärjestelmämme ansiosta potilaan ei halutessaan tarvitse itse huolehtia hoitoväleistään. Myös ympäristöasiat on meille tärkeitä, minimoimme ja lajittelemme kaikki syntyvät jätteet ja toimimme kestävän kehityksen -periaatteella. 

Vastaanottomme on nykyaikainen ja viihtyisä, olemme pyrkineet luomaan kodinomaisen ja rauhallisen ilmapiirin sekä tunnelman. Hoitohuoneet on äänieristetty ja niin odotustiloissa kuin myös vastaanottohuoneissa hoidon aikana asiakas voi halutessaan katsoa mm. televisiota. Odotustiloissamme on myös paikallisen taiteilijan maalauksia ihailtavana. 

Vastaanottohuoneita meillä on kaikkiaan neljä, lisäksi on erillinen röntgenhuone kokoleuan- sekä 3D-kuvauksia varten sekä modernit välinehuoltotilat. Kaikki tilamme on ajantasaisten viranomaismääräysten mukaiset ja hygieniatasomme on korkea. 

Meille on helppo tulla, sijaitsemme aivan katutasossa, joten myös liikuntarajoitteiset pääsevät meille helposti. Löydät meidät aivan Keravan keskustasta Paasikivenkadun ja Asemantien risteyksestä. Rautatie- ja linja-autoasemalle on n. 100 m, kirjasto on myös aivan vieressä. Ks. parkkipaikat tästä.HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY VASTAANOTOLLAMME:

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen informointi henkilötietojen käsittelystä vastaanotollamme löytyy allaolevasta linkistä. Potilasasiakirjoihin liittyvä lainsäädäntö ohjaa myös toimintaamme emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille ilman henkilön omaa suostumusta tai viranomaismääräystä.

POTILASASIAMIES

Hyvä asiakas,

Jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme, että otatte yhteyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi.  Ensisijaisesti kannattaa olla yhteydessä siihen henkilöön, joka hoidon on suorittanut. Mikäli tämä ei kuitenkaan tuota tulosta, voitte olla yhteydessä vastaanottomme potilasasiamieheen. Potilasasiamiehenä toimii vastaava hammashoitaja Kirsi Korhonen.

Teillä on mahdollisuus myös tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian selvittäminen vapaamuotoisesti ei tuota tulosta. Lisätietoa Aluehallintoviraston sivuilta. Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.