Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Omppu-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa hampaiden- ja suunhoitoasi. Luoton voit hakea helposti yllä olevan painikkeen kautta. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessämme näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Tarvittaessa voit tehdä hakemuksen myös toimipisteessämme, varaudu siinä tapauksessa kuitenkin ruuhka-aikana odottamaan hetki.

Suosittelemme luottopäätöksen hakemista etukäteen ennen varsinaista käyntiäsi, näin Omppu-tilin käyttö on sinulle mahdollisimman sujuvaa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

AVAA OMPPU-TILI JO TÄNÄÄN - saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • 30 - 60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Ei avausmaksua, ei korttia eikä piilokuluja
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää helposti myös tuleviin ostoksiisi

Entäpä kustannukset?

* KSL viitekorolla tarkoitetaan kuluttajansuojalaissa viitattua korkolain 12 §:n mukaista viitekorkoa, jonka Suomen Pankki julkistaa kahdesti vuodessa ja joka on voimassa 6 kuukautta kerrallaan. Sovellettava viitekorko voi olla enintään 5 % eli luoton vuosikorko voi olla enintään 20 %, kuten kuluttajansuojalaissa säädetään.


Esimerkkiostos: 1500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Luottokulu/kk: 5,60 €. Todellinen vuosikorko: 4,01 %. Luoton kustannukset: 61,60 €. Maksettava yhteensä: 1562 €. Osamaksuerä/kk: 130,60 €, 12 erää. Luottokulu on 0,28 %/kk sovitusta luottorajasta, kuitenkin enintään 12,50 €/kk. Luottokulu veloitetaan kuukausilaskuilla. Hammashoitotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 2000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotto ei ole käytössä Ahvenanmaalla. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää rahoituskumppanistamme Resursista täältä.

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi oheisen hakemuslinkin kautta: linkki korotushakemukseen

Muistathan hyödyntää myös Resurs online bankiasi, josta näet mm. tilisi saldon: Kirjaudu online bankiin tästä.

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, puh. 09 622 4308.