Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Omppu-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa hampaiden- ja suunhoitoasi. Luoton voit hakea helposti yllä olevan painikkeen kautta sähköisesti tai älypuhelimella tekstiviestin kautta alla olevan ohjeen mukaan. Tarvittaessa voit tehdä hakemuksen myös toimipisteessämme, varaudu siinä tapauksessa kuitenkin ruuhka-aikana odottamaan hetki.

Suosittelemme luottopäätöksen hakemista etukäteen ennen varsinaista käyntiäsi, näin Omppu-tilin käyttö on sinulle mahdollisimman sujuvaa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

AVAA OMPPU-TILI JO TÄNÄÄN - saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat aina 30-60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista - katso lisätiedot alla olevasta esitteestä

Hakeminen

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella pankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessämme näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. 

Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu yllä olevan hakemuslinkin kautta. 

Tekstiviesti - luotonhaku

Mikäli sinulla on käytössäsi älypuhelin, voit hakea rahoitusta tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla HAMMAS

Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi.

Tämän jälkeen voit asioida liikkeessämme näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).